Om Oss

Om OssFLYTGOLV i GÖTEBORG AB är en avkoppling av Flytgolv i Landskrona AB med erfarenhet och kunskap uppbyggd under 12 år här i Västsverige.

Erfarenheten gäller läggning av flytspackel och tillhörande arbeten så som läggning av Eps, Ljudgolv, Industrigolv, badrum och stora liksom små läggningar av flytspackel på alla typer av underlag.


Vår ambition är att utföra arbeten med golv i alla former till ert och vårt gemensamma bästa för ett långsiktigt samarbete och resultat.

Vi utför våra arbeten med de modernaste maskiner, pumpar och övrig utrustning för ett optimalt resultat och med hänsyn till samtliga miljökrav som ställs på både material och maskiners utförande.


Vi utför både små och stora uppdrag åt stora och små företag.


Arbetet utförs alltid enligt leverantörens anvisningar som förmedlas till Flytgolv i Göteborg via utbildning, produktblad och säkerhetsdatablad.                                                                                     Genom information om nya och förbättrade produkter och arbetsmetoder skall Flytgolv i Göteborg sträva efter att ständigt förbättra sig inom såväl kvalitets som miljöområdet.

Gällande miljölagar skall alltid följas vid arbete.
Storås Industrigata 13

424 69 Angered

0702 63 31 45

© Copyright. All Rights Reserved.