Om Oss

Lite mer oss......FLYTGOLV i GÖTEBORG AB är ett företag med erfarenhet och kunskap uppbyggt under 12 år som rikstäckande entreprenör.

Erfarenheten gäller läggning av flytspackel och tillhörande arbeten så som läggning av Eps, Ljudgolv, Industrigolv, badrum och stora liksom små läggningar av flytspackel på alla typer av underlag.


Vår ambition är att utföra arbeten med golv i alla former till ert och vårt gemensamma bästa för ett långsiktigt samarbete och resultat.

Vi utför våra arbeten med de modernaste maskiner, pumpar och övrig utrustning för ett optimalt resultat och med hänsyn till samtliga miljökrav som ställs på både material och maskiners utförande.


Vi utför både små och stora uppdrag åt stora och små företag.


Arbetet utförs alltid enligt leverantörens anvisningar som förmedlas till Flytgolv i Göteborg via utbildning, produktblad och säkerhetsdatablad.           

Genom information om nya och förbättrade produkter och arbetsmetoder skall Flytgolv i Göteborg sträva efter att ständigt förbättra sig inom såväl kvalitets som miljöområdet. Gällande miljölagar skall alltid följas vid arbete.Några av de projekt vi hanterar just nu....               STUVERIET


Ett spännande projekt på 10000 m2 som vi spacklar för Betonmast

    VÅGHUSET & BRICKS STUDIOS 


I området kring Masthugget händer det mycket just nu. Här spacklar vi för NCC  33000 m2 

             GÅRDA VESTA 


94 meter högt reser sig den högsta kontorsbyggnaden i Göteborg och 30000 m2. Här avslutade vi vårt arbete för PEAB under februari 2021 

         QUALITY HOTEL WEAVERK21 bygger ett prestighotell på 320 stycken hotellrum i Mölndal fördelat på 19000 m2.

                 KRONJUVELENVi på Flytgolv i Göteborg AB kommer att flytspackla Eriksbergs nya landmärke Kronjuvelen med sina 27 våningar för JM.                             SISJÖDAL


Veidekke kommer att bygga 160 hyreslägenheter åt  i Sisjödal, Göteborg. Projektet är en totalentreprenad fördelat på fyra huskroppar.

Här börjar Flytgolv flytspackla sommaren 2021

                                   NATRIUM


Nu samlas de olika naturvetenskapliga institutionerna till en plats, Natrium - Medicinareberget. I detta projekt kommer Flytgolv i Göteborg AB att flytspackla för Skanska.

Lokalerna uppgår till sammanlagt 32 000 kvadratmeter och kommer rymma 3 000 studenter och 600 medarbetare.               PLATINAN


Vi är glada att få förtroendet att spackla

detta projekt på drygt 60000 m2 för PEAB Detta är ett av de största projekten i Göteborg just nu.

             EKEBÄCKSHÖJD 


Här påbörjade vi spackling av bostäder för Skanska under vintern 2020. Totalt består området av 361 lägenheter och det på 38000 m2

            SGS SANDARNA


Skanska bygger 327 stycken lägenheter åt SGS Studentbostäder. Ca. 22000 m2 skall spacklas här.

                 CITYGATEI Gårda bredvid Ullevi kommer vi att flytspackla i denna fina byggnad för Skanska och då ca 40000 m2 under 2021
              CLARION HOTELL DRAKEN 


Flytgolv i Göteborg AB kommer att flytspackla det nya hotellet som K21 bygger vid Järntorget. Hotellet är 34 våningar högt och kommer att bli Göteborgs hittills högsta hotell.


                 VILLA STADSSKOGEN


Flytgolv kommer att flytspackla åt Peab Bostad som bygger ett nytt grupp- och äldreboende i Alingsås. Äldreboendet får namnet Villa Stadsskogen, består av 60 lägenheter och ligger i det växande området Stadsskogen.

                               HÖKÄLLA


På det gamla sjukhusområdet Lillhagsparken bygger nu Peab 288 nya hyreslägenheter åt beställaren Tornet.
Projektet har fått sitt namn från den herrgårdsbyggnad som fanns i området fram till 1933.
Det skall byggas två stycken lamellhus i tegel, fyra stycken punkthus samt ett underjordiskt garage.


...och många mer spännande projekt som vi har fått förtroendet att flytspackla


© Copyright. All Rights Reserved.

Ansvarig: J. Murray